Logo Spåtind Resort
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Spåtind Fjellstue søker daglig leder og kokk

Ærverdige Spåtind Fjellstue søker daglig leder. I tillegg er vi på utkikk etter en ny kokk - dermed ville det optimale vært et vertskapspar.

Spåtind Fjellstue ligger naturskjønt til i Synnfjell, et fjellparti midt mellom Lillehammer og Fagernes. Området er en av de mest snø-rike destinasjonene på Østlandet, og dermed et eldorado for alle som er glad i skisport. Samtidig frodig og vakkert sommerstid. Synnfjell blir ofte omtalt som Jotunheimens forgård med snilt og åpent fjellterreng med panoramautsikt til ruvende alpinlandskap. Langsua nasjonalpark strekker seg inntil området. Det pågår for tiden en omfattende reisemålsutvikling i Synnfjell, og dagens Spåtind Sport Hotel rebrandes til Spåtind Fjellstue. Spåtind Fjellstue åpnet dørene for første gang i 1965, og er siden renovert til å etterkomme våre gjesters forventninger. Totalt har fjellstuen 30 rom og en rekke utleieleiligheter, samt hytter med moderne fasiliteter i lunt preg. I tillegg fasiliteter som svømmebasseng med tilhørende saunaer, treningsrom, møte/ konferansesal og peisestue. Restauranten serverer tradisjonsrik, hjemmelaget mat med lokale råvarer og andre delikatesser.
Vi søker vertskap til faste heltidsstillinger. For den rette personen kan vi tilby en utfordrende stilling, til konkurransedyktige betingelser med gode utviklingsmuligheter. Spåtind Fjellstue er en unik mulighet for deg som ønsker å: utvikle hotell- og matproduktet, være selger, økonom og kokk, videreutvikle atmosfære og godt arbeidsmiljø, utnytte PR og digitale muligheter, være det gode vertskap i alle deler av driften, samt engasjere gjesten og lokalsamfunnet på Synnfjell.

Du/dere er en leder som setter salg, mat, kvalitet og godt arbeidsmiljø i fokus. Du er rå nok til å utfordre deg selv, dine medarbeidere og konkurrenter. Du har drevet hotell/kjøkken tidligere hvor du kan vise til gode resultater, eller jobber i dag ved et hotell og er klar for å skape noe eget. Personen vi søker har stor arbeidskapasitet, er fleksibel har lyst og pågangsmot til å kunne vise til resultater på et hotell med stort utviklingspotensial. Du bør inneha en klar operativ vertskapsprofil hvor du går foran og viser vei, og jobber tett sammen med dine medarbeidere på hotellet. God økonomisk forståelse er en selvfølge for deg.
- Erfaring fra hotelldrift
- Fagutdannet
- Markedskunnskap
- Kommersiell innsikt
- God økonomisk forståelse
- Ledererfaring
- Personlige egenskaper vektlegges
- Utviklingsorientert
- Kontaktskapende, har selgerinnstilling samt gode samarbeidsevner
- Strukturert og effektiv i team
- Profesjonell, med klare ambisjoner om å lykkes
Bolig inngår i stillingene.
Arbeidsgiver er behjelpelig om du flytter med familie. Det er positivt om vertskapet også er et par.
Faste heltidsstillinger.
15. mars 2020
Juni 2020
Søknad med CV sendes til: Karianne Borchgrevink, e-post; karianne@valdres-nhage.no
For ytterligere informasjon om stillingene: Jordi Somers tel.920 38 981
finn.no
SPÅTIND RESORT
Synnfjellvegen 1879
2880  Nord-Torpa

Telefon: +47 61 11 95 06

E-post: post@spatind.no

Organisasjonsnummer: 998 162 335 MVA
Copyright©2020 Spåtind Resort

Webmaster: