Logo Spåtind Resort
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Generelle betingelser

Her finner du våre generelle betingelser. Betingelsene gjelder alle bookinger hos oss, inkludert booking via våre nettsider, i vår app eller som foretas gjennom tredjepart. Ved spørsmål ber vi deg kontakte kundeservice, enten via e-post post@spatind.no eller på telefon +47 61 11 95 06.
Antall personer, pris, losji, samt øvrige produkter og tjenester som skal leveres av hotellet framgår av bekreftelsen gjesten vil motta etter bestilling. Barn til og med 9 år har muligheten til å sove i foreldrenes seng uten ekstra kostnader.
De avtalte priser er bindende for begge parter, hotellet forbeholder seg imidlertid retten til å justere prisene som følge av endrede kostnader ved økte skatter og avgifter, eller andre forhold utenfor hotellets kontroll.
Hva slags avbookingsregler som gjelder for din booking er avhengig av hvilken type booking du har gjennomført. Kontroller alltid hvilke regler som gjelder for din bokning. Disse fremkommer på din bookingbekreftelse. Her kan du lese om de ulike reglene for avbooking:

3.1 Garantert til kl. 16:00
Hotellet er pliktig å tilby rom til gjesten frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Har gjesten ikke avbestilt eller ankommet innen denne tid kan hotellet kansellere bookingen uten å kontakte gjesten.

3.2 Garantert
Reservasjonen er garantert via firmaavtale, reisebyrå eller med kredittkort. Hotellet vil holde bekreftet reservasjon inntil kl. 07:00 morgenen etter. Avbestilling av garantert reservasjon må skje senest kl. 16:00 på ankomstdagen. Om gjesten ikke kommer, eller om gjesten avbestiller etter kl. 16:00, vil man bli belastet for første natten av oppholdet.

3.3 Avtalebookinger
For bestillinger gjort av kunder med en avtale med Spåtind Resort AS gjelder bestillings-/avbestillingsreglene som er stipulert i kontrakten.

3.4 18 års aldersgrense
For gjester som ikke reiser med foreldre, har vi 18 års aldersgrense. Hotellet forbeholder seg retten til å heve bookingen om gyldig legitimasjon ikke kan fremvises.
4.1 Kontant betaling
Ved kontant betaling vil hotellet kreve enten et kontant depositum ved innsjekking eller kredittkortgaranti.

4.2 Kortbetaling
Spåtind Sport AS aksepterer betaling fra følgende kredittkortselskaper: Visa, American Express, MasterCard, Diners og Eurocard. For bestilling via våre nettsider aksepterer vi Visa, American Express, MasterCard og Diners.

4.3 Faktureringspolicy
Fakturering skal være avtalt i forkant av oppholdet. Kredittsjekk vil bli foretatt. Opphold under NOK 5.000 vil ikke kunne faktureres.
Bestilte hotellrom garanteres å være innsjekkingsklare fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Utsjekkingstid er vanligvis klokken kl. 12:00 på avreisedag.
Gjesten, eller den som står som garantist for rommet, er ansvarlig for skade på lokaler som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjestene. Vi minner på at alle rom på Spåtind Sport AS er røykfrie. Ved overtredelse kommer hotellet til å kreve erstatning for ekstra vask av rommet. Denne erstatningen er satt til NOK 1.500,00 og kommer til å debiteres fra sluttregningen til gjesten som står ansvarlig for rommet.
Hendelser utenfor avtalepartenes kontroll - for eksempel streik, lockout, brann etc. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtale - gir rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.
Alle tvister som måtte oppstå mellom partene i denne avtalen (gjesten og hotellet) skal behandles etter norsk rett. Dersom ikke tvisten løses i minnelighet skal hotellets eiendoms verneting gjelde, med unntak for preseptoriske regler i forbrukerforhold.
SPÅTIND RESORT
Synnfjellvegen 1879
2880  Nord-Torpa

Telefon: +47 61 11 95 06

E-post: post@spatind.no

Organisasjonsnummer: 998 162 335 MVA
Copyright©2020 Spåtind Resort

Webmaster: