Logo Spåtind Resort
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Aktiviteter

Ta kontakt med hotellet, så kan alle typer aktiviteter tilrettelegges deg og din gruppe. Dette uavhengig av alder og ferdigheter. Vi kan også tilby guidede turer i Synnfjell, inkl. helt til toppen Spåtind på 1414 moh.

Informasjon om turer i fjellet, toppturer, sykkelturer og aktiviteter på Synnfjorden, får du ved å henvende deg i resepsjonen på hotellet. Alpinbakke og et stort nett av oppkjørte langrennsløyper finner du rett utenfor døren, og utstyr kan leies på hotellet og på skisenteret.

Vinter

Spåtind Skisenter
Skihopp
Spåtind Skisenter ligger rett på oversiden av hotellet. Her kan hele familien finne passende utfordringer, og få uforglemmelige opplevelser fra Spåtind!

Langrennsløyper
Cross country skiing
Området rundt hele Synnfjell har et stor nett av oppkjørte løper, både for skøyting og tradisjonelt langrenn. Hotellet tilbyr utleie av skiutstyr.
Aktiviteter
Sparkstøtting
I tillegg til alpint og langrenn, ligger forholdene til rette for en mengde andre aktiviteter for hele familien. Hotellet tilby bl.a. sparkutleie.

Sommer / høst

Hesteuker sommeren 2020
Hågård aktivitets og omsorgsgård på Biri vil ha hester på Spåtind i ukene 28, 29, 30 og 31, samt i uke 33. I uke 32 kjøres Hågård Rittet, som foregår i Spåtind/Synnfjell området.

Da vil det bli anledning til å ri på hestene i området rundt Spåtind hotell, eller til og med ta seg en fjelltur på hesteryggen.

Fjellturer
Fottur
Sommer og høst byr på en rekke turmuligheter i fjellene rundt Spåtind Resort. Høyeste topp er Spåtind (1414 moh.), men også Djuptjernskampen (1325 moh.) er en ypperlig tur!
Tennis
Tennisbane
Tennisbanen ligger hundre meter fra hotellet. Utstyr kan leies i resepsjonen, som også styrer booking av timer.
Svetteløype/sykling
Svetteløype
«Svetteløypa» er i realiteten et utendørs trimrom. Løypa er på ca. 2 km med start like utenfor for hotellet.
Det jobbes også med å utvikle sykkelstier og sykkelløyper i området.
Synnfjorden
Kajakk på Synnfjorden
Like nedenfor hotellet ligger Synnfjorden, hvor en rekke aktiviteter er tilgjengelig. Kano, kajakk eller båtutleie, fiske, bading, m.m.
SPÅTIND RESORT
Synnfjellvegen 1879
2880  Nord-Torpa

Telefon: +47 61 11 95 06

E-post: post@spatind.no

Organisasjonsnummer: 998 162 335 MVA
Copyright©2020 Spåtind Resort

Webmaster: